donderdag 16 december 2010

Kerst-arrangement bij Kennisnet Zoetermeer


Gisteren ben ik met nog vier collega’s van ons VMBO in Zoetermeer geweest voor een kerstarrangement over arrangeren in Wikiwijs. De groep bestond uit: Cindy Postma (Arrangeur voor VM2), Wiranda Stam (Arrangeur Profielen), Harriet Hoekstra (Arrangeur Profielen) Ger Wiersma (Stagebegeleider VMBO) en ondergetekende.
`
Na 2 uur rijden kwamen we aan bij het gebouw van Kennisnet waar we verwelkomd werden door John Hanswijk. Na een goed verzorgde lunch gaf Harm Geert een workshop Arrangeren met de Wiki-arrangeertool.

Arrangementen zijn uitermate geschikt om in te zetten bij nieuw op te zetten opleidingen als VM2. De Wiki arrangeertool heeft sinds de introductie een behoorlijke facelift ondergaan. Ook vandaag werd er een update uitgevoerd.

Aan het eind van de middag was er zelfs de gelegenheid om met ontwikkelaar Jan Bart de Vreede in dialoog te gaan m.b.t. eventuele verbeteringen van Wikiwijs.

3 opmerkingen:

Ed van den Heuvel zei

Hallo Auke,

Ik ben geintreseerd in de presenatie.
Is het als een arrangement te vinden in Wiki?
Ik lees graag.

Jan van Driel zei

Auke,

Fantastisch. Ben ook wel benieuwd naar de presentatie. Komende week heb ik een afspraak met John Hanswijk, dus zal ook even aan hem vragen of hij voor de ambassadeurs informatie heeft. Kan ik dat de 13de meenemen.

Jan

Auke Wiersma zei

Harm Geert heeft "live" een op maat gesneden workshop gegeven voor de aanwezigen. E.e.a. is dus niet ind e vorm van een PP of wat dan ook terug te vinden.