donderdag 21 augustus 2008

Aanpassingen ECC en de Content Arrangeer Tool

Terwijl het overgrote deel van Nederland aan het genieten was van een welverdiende vakantie, zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan de ECC en de Content Arrangeer Tool. Met deze aanpassingen hopen wij het gebruik van de ECC weer verder te stimuleren.

Er is een nieuwe versie van de Content Arrangeer Tool in de lucht met tal van verbeteringen: probleem met het vergeten van de keuze van de mappen is opgelost, nieuwe modellen (waaronder presentatie en pulldown), bestanden meteen als favoriet uploaden, video (met optie om te embedden vanuit Teleblik, Myspace of YouTube), betere geluidsspelers en het kunnen selecteren van meerdere favorieten. Maar hiermee zijn onze ideeën nog niet uitgeput, er wordt inmiddels al hard gedacht en gewerkt aan versie 2. Mochten jullie hier nog ideeën hebben meld dit dan aan Arie van der Graaf of aan ondergetekende.

Ook de ECC zal per september een paar wijzigingen ondergaan. Zo krijgt de gebruiker de mogelijkheid om een zoekvraag op te slaan. Hiermee kan hij/zij altijd een actueel beeld krijgen van de inhoud van de ECC behorende bij die zoekvraag. Een tweede aanpassing is dat er ook geselecteerd kan worden op aanbieder. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen de content van het Ontwikkelcentrum als resultaat te krijgen. Deze aanpassingen komen voort uit de wensen van de gebruikers, graag willen wij meer van deze goede ideeën ontvangen.

Geen opmerkingen: